Lions Club Turku/Linna

Näytös peruttu Koronaviruksen vuoksi!

2020-07-01 Samppalinnan kesäteatterin "Mielensäpahoittaja" -esitykseen voi jo varata lippuja

Mielensäpahoittaja

LC Turku/Linna on ostanut lippuja myytäväksi näytökseen, joka esitetään tiistaina 1.7.2020 klo 18.00 alkaen. Tähän näytökseen alkaa lippujen myynti vuoden 2020 alussa. Lipun hinta vahvistuu myös samoihin aikohin.

Ota yhteyttä Ben Mattssoniin puhelin 040 7132076, mikäli haluat lippuja.

Lue mistä on kysymys: Mielensäpahoittaja

 

 

 

 

2019-03-30 Kevään varainhankintaa renkaiden vaihdolla

RenkaidenVaihto2

Kaarinan Krossin Nesteellä oli ennätysmäinen renkaanvaihtoruljanssi lauantaina maaliskuun 30. päivänä. Linnaleijonat vaihtoivat talvirenkaat alle runsaasti yli kahteenkymmeneen autoon. Vaihdettavaa riitti koko neljäksi tunniksi, jotka työhän oli asemalta varattu Täyden palvelun vaihtoon kuului mukaan renkaiden pesu ja rengaspussit. Osalle asiakkaista käynti on tullut jo tavaksi, mutta uusia oli mukana myös runsaasti.

 

Lions Club Turku/Linnalta lahjoitus Lounais-Suomen Diabetes ry:lle

 

2019 05 14 Ari ja Jokinen

Lions Clubs International on maailman suurin palvelujärjestö, jossa on jäseniä yli 1,4 miljoonaa joka puolella maailmaa. Diabetes on yksi järjestön viidestä tärkeimmästä avustuskohteesta (muut ovat: näkökyky, nälän helpottaminen, ympäristö sekä lapsuusiän syöpä). Strategisena tavoitteena on vähentää diabetesta ja parantaa sitä sairastavien elämänlaatua.

Suomen Lions-liitto ry:n jäseninä toimii Suomessa n. 900 itsenäistä lionsklubia, joissa on yhteensä n. 23000 jäsentä. Suomi on yksi maailman suurimmista Lions-maista.

Lions Club Turku/Linna perustettiin 16.12.1968 ja toiminta alkoi varsinaisesti seuraavana vuonna. Näin ollen vuosi 2019 on klubin 50. toimintavuosi, jonka merkeissä on juhlittu, mutta myös päätetty merkittävistä avustuksista, joista yksi on Lounais-Suomen Diabetes ry:lle luovutettu 3.000 €. Avustuksen luovutus ja julkistus tapahtui kauden viimeisessä klubi-illassa Ravintola Vellamossa, jonne sitä vastaanottamaan oli saapunut yhdistyksen puheenjohtaja Tapio Jokinen. Hän kertoi myös Lounais-Suomen Diabetes ry:n toiminnasta, diabeteksesta yleensä, sekä omakohtaisista kokemuksistaan sairauteen liittyen.

LC Turku/Linna kerää muiden klubien tapaan lahjoitettavat varat suurelta yleisöltä erilaisten vapaaehtoistyönä toteutettavien varainhankinta-aktiviteettien kautta. Tärkeimpiä, jo perinteisiksikin muodostuneita varainhankintamuotoja ovat lippujen myynti Samppalinnan kesäteatteriin sekä Kaarina-teatteriin joulun tienoilla. Kaarinan Krossin Nesteellä vaihdetaan syksyllä ja keväällä autojen renkaat tulevaan vuodenaikaan sopiviksi. Lisäksi joulun tienoille asettuu pikkujoulukuusien myynti jo osittain vakiintuneellekin asiakaskunnalle. Vähemmässä määrin myydään lisäksi joulukortteja, joita on saatavilla eri tyyppisiä ja omilla teksteilläkin varustettuina. Kaikki yleisöltä kerätyt varat menevät järjestön periaatteiden mukaisesti aina lyhentämättöminä kulloinkin ilmoitettaviin kohteisiin. Kansainvälisen järjestön määrittelemien avustuskohteiden lisäksi LC Turku/Linna tarjoaa lähinnä rahallista apua nuorison syrjäytymistä sekä huumeiden käyttöä ehkäisevään työhön, vanhusten, sekä sotiemme veteraanien auttamiseen.